Τα μέλη του Συνδέσμου στο Λονδίνο οργανώνονται

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τα μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση στο Ηνωμένο Βασίλειο έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2017 στην καρδιά του Λονδίνου, στο Hellenic Centre. Με τη συμμετοχή περισσότερων από πενήντα ατόμων, alumni και νέων υποτρόφων μαζί με τις/τους συνοδούς τους από όλη την Αγγλία, η βραδιά στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία.

Το κέφι, η ευχάριστη διάθεση και η μεγάλη ανταπόκριση των υποτρόφων απέδειξε πως το εγχείρημα να ενωθούν οι υπότροφοι του Συνδέσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχές και πως πλέον έχει γίνει θεσμός. Φέτος την κοπή της πίτας έκαναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, και η Ευαγγελία Χρυσικού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου.

Απευθυνόμενος στα μέλη του Συνδέσμου κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Θοδωρής Αναγνωστόπουλος τόνισε πόσο σημαντικό είναι οι υπότροφοι να μένουν κοντά στην οικογένεια του Συνδέσμου και να συμμετέχουν στις δράσεις του. Η Ευαγγελία Χρυσικού στάθηκε στη σημασία της αλληλοστήριξης, καθώς διανύουμε δύσκολους καιρούς, όπου η ελληνική παροικία δοκιμάζεται, και τόνισε πως όλοι μαζί ως ομάδα αλλά και ο καθένας ατομικά πρέπει να προβάλλει την ελληνική αριστεία και το ήθος του Συνδέσμου στο εξωτερικό. 

Παρ' όλο που η διοργάνωση μετράει μόνο δύο χρόνια, με χαρά διαπιστώνουμε πως οι πρώτες φιλίες και νέες συνεργασίες ήδη έχουν αναπτυχθεί μέσα στη χρονιά που πέρασε, ενώ οι πιο έμπειροι υπότροφοι του Συνδέσμου προσφέρουν απλόχερα την καθοδήγησή τους στους νεότερους, που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον εργασιακό και ακαδημαϊκό χώρο.

Ραντεβού του χρόνου στο Λονδίνο…

 

Τα μέλη του Συνδέσμου που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο συναντήθηκαν στο Hellenic Centre του Λονδίνου
Την κοπή της πίτας έκαναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου, Θοδωρής Αναγνωστόπουλος, και η Ευαγγελία Χρυσικού, μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου

..