Υποβολή προτάσεων στη Στέγη για την καλλιτεχνική σεζόν 2016–2017
   

Η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις παραγωγών για την καλλιτεχνική σεζόν 2016–2017 έως τις 29 Νοεμβρίου 2015. 

Η Στέγη είναι ένας τόπος πολιτισμού για το θέατρο, τον χορό, τη μουσική, τον κινηματογράφο, τα εικαστικά και τα γράμματα. Αποστολή της είναι η προβολή του σύγχρονου πολιτισμού, η υποστήριξη των Ελλήνων δημιουργών, η καλλιέργεια διεθνών συνεργασιών, η εκπαίδευση για τα παιδιά και η διά βίου μάθηση για ανθρώπους κάθε ηλικίας, σε έναν χώρο ανοιχτό και προσιτό σε όλους. 

Κοιτώντας πάντα μπροστά, οι άνθρωποι της Στέγης οργανώνουν από τώρα την επόμενη καλλιτεχνική χρονιά. Οι προτάσεις πρέπει να κατατεθούν ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Στέγης. Σε περίπτωση που το συνοδευτικό υλικό είναι πολύ μεγάλο ή διαθέσιμο μόνο σε φυσική μορφή, μπορεί να σταλεί συμπληρωματικός φάκελος είτε με κούριερ είτε ταχυδρομικά στη διεύθυνση:  

Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών – ΑΡΙΟΝΑ ΑΕ

Γαλαξία 7 

Αθήνα 117 45

Υπόψη της Διεύθυνσης... (Μουσικής / Θεάτρου / Χορού)

Αναλυτικές οδηγίες σχετικά με την κατάθεση προτάσεων μπορείτε να βρείτε στο σχετικό αρχείο εδώ. Πληροφορίες έχουν επίσης αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Στέγης.‬

Κορυφή της σελίδας