Διαγωνισμός μέσω της νέας ιστοσελίδας του Συνδέσμου

 
 
Αγαπητοί φίλοι,
 
Έχετε ήδη λάβει την πρόσκληση για τη φετινή Βασιλόπιτα που θα γίνει το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015, στον χώρο Ελαιών Loft στις 21.00 μμ.
 
Αυτή την χρονιά, έχουμε έναν επιπλέον λόγο να γιορτάζουμε, τη δημιουργία της νέας μας ιστοσελίδας (http://www.onassis-scholars.gr), ένα σημαντικό εργαλείο ενημέρωσης και διάδρασης για όλα τα μέλη του Συνδέσμου.

 
Ενόψει της εορταστικής εκδήλωσης, ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, διοργανώνει Διαγωνισμό με δώρο 5 πακέτα φιλίας της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.
Όροι Συμμετοχής στο Διαγωνισμό:
1. Συνδεθείτε με τον προσωπικό σας λογαριασμό στην επίσημη σελίδα του Συνδέσμου (κουτάκι πάνω δεξιά).
2. Στη συνέχεια, επιλέξτε την ενότητα με τίτλο «Διαγωνισμός Βασιλόπιτας 2015»
3. Απαντήστε σε πέντε απλές ερωτήσεις σχετικά με τον Σύνδεσμο, αποστέλλοντας email στο hsyrou.contact@onassis.gr με την ένδειξη «Διαγωνισμός Βασιλόπιτας 2015», μέχρι τις 17 Φεβρουαρίου 2015. Οι απαντήσεις του διαγωνισμού βρίσκονται όλες μέσα στην ιστοσελίδα μας!

 
Προσοχή: για να λάβετε έγκυρα μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να έχετε προηγουμένως εγγραφεί ως μέλος στη σελίδα μας με τους κωδικούς που σας έχουμε στείλει. Σε περίπτωση απώλειας του κωδικού σας να επικοινωνήσετε με τον Σύνδεσμο αποστέλλοντας email στο hsyrou.contact@onassis.gr.
Οι 5 τυχεροί νικητές θα ανακοινωθούν τη βραδιά της εκδήλωσης. 
Σας ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργία. 
Καλή επιτυχία στον Διαγωνισμό!
 
Φιλικά,
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου
 
 

 


..