Χορεύοντας swing!
ΓΡΑΦΕΙ Η ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΑΘΑΡΙΟΥ
   

Με ρυθμό και διάθεση …Rockin’ & Swinging πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014, στον φιλόξενο χώρο της Hytra, στην ταράτσα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, της δικής μας Στέγης, το καλοκαιρινό πάρτυ του Συνδέσμου για τα μέλη και τους φίλους του.

Οικοδεσπότες της βραδιάς, ο πρόεδρος και τα µέλη του Διοικητικού Συµβουλίου, που φρόντισαν για τη φιλοξενία. Πάντα με τη βοήθεια και την αμέριστη στήριξη των ανθρώπων της Στέγης και του Ιδρύματος, υποδέχτηκαν τους παλαιούς και νέους υποτρόφους με …μάθημα χορού swing από την Αναστασία Σαραντάρη. Στη συνέχεια πήραν τη σκυτάλη οι Vanila Swing και ανέβασαν την ένταση και το κέφι απογειώνοντας τον ρυθμό! Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η Αγγελική Μπόλλα, σολίστ πιάνου και μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

Τα μέλη του Συνδέσμου, συνυπότροφοι και φίλοι, ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη χρονιά στο καθιερωμένο καλοκαιρινό μας ραντεβού και γέμισαν τον ιδανικό χώρο της Χύτρας –με τη μαγική θέα της πόλης να απλώνεται γύρω μας ολόφωτη!– για να επικοινωνήσουν, να γνωριστούν και να μοιραστούν νέα, σκέψεις και μελλοντικά σχέδια. 

Κύριοι στόχοι του Συνδέσμου, η ένταξη νέων μελών, η ενδυνάμωση των δεσμών και η δημιουργία πλεγμάτων επικοινωνίας μεταξύ των υποτρόφων. Επιστέγασμα μίας ακόμη χρονιάς γεμάτης με δράσεις συνεργασίας μέσα από την υλοποίηση εκθέσεων, διαλέξεων, συνεδρίων, ημερίδων, θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών και jours fixes, η βραδιά κύλησε με αμείωτο κέφι μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, ανανεώνοντας την υπόσχεση για την επόμενη δημιουργική μας συνάντηση!

Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Κορυφή της σελίδας