Πρόσκληση για το «Health Forward»

Αγαπητοί φίλοι,

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ο Σύνδεσμός μας συνδιοργανώνει με το διεθνές δίκτυο TEDMED live streaming το διαδραστικό συνέδριο «Health Forward», το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, το Σάββατο και την Κυριακή 13–14 Σεπτεμβρίου 2014, 10.00 με 19.00 (Σάββατο) και 10.00 με 18.30 (Κυριακή).

Το «Health Forward» έχει ως κεντρικό θέμα την υγεία. Η αποστολή του είναι να ενημερώσει μέσω των νέων τεχνολογιών, να εμπνεύσει μέσω των καλών πρακτικών και να δημιουργήσει μια κοινότητα στο πλαίσιο της οποίας θα αναπτυχθεί ο διάλογος για τις νέες ιδέες και την καινοτομία στην υγεία.  

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν σε αυτή την εκδήλωση είναι:

– Καινοτομία στην επιστημονική έρευνα

– Καινοτομία στη Δημόσια Υγεία

– Κοινωφελείς πρακτικές στον χώρο της Υγείας

– Κοινωνική επιχειρηματικότητα και Υγεία

– Ασθενείς

– ΑμεΑ

– Τέχνη και Υγεία

– Μουσική και Υγεία.  

Στο «Health Forward» το ζωντανό ακροατήριο θα αποτελείται από περισσότερους από 500 συμμετέχοντες, στους οποίους θα περιλαμβάνονται εκπρόσωποι και απασχολούμενοι σε πανεπιστημιακά τμήματα και άλλους ερευνητικούς οργανισμούς, ιατρικές μονάδες, κυβερνητικούς φορείς που σχετίζονται με τον χώρο της υγείας, μη κερδοσκοπικά ιδρύματα, αλλά και μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α. Σ. Ωνάσης, καθώς και το ευρύτερο κοινό.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσκαλέσουμε τα μέλη μας των οποίων το αντικείμενο σπουδών, ερευνών και εργασιών εμπίπτει στη θεματολογία του «Health Forward» να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να συμμετάσχουν στη διαδικασία επιλογής ομιλητών για το συνέδριο. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να είστε ένας από τους ομιλητές του «Health Forward», σας καλούμε να αποστείλετε:

1. Μια σύντομη περιγραφή του τομέα της εξειδίκευσής σας, με έμφαση σε πιθανές καινοτόμες δράσεις που έχετε επιτύχει
2. Ένα σύντομο βιογραφικό σας σημείωμα (200 λέξεων περίπου)
3. Το προτεινόμενο θέμα της παρουσίασής σας.
 

Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να αποσταλούν στη Χαρά Σύρου στην ηλεκτρονική διεύθυνση hsyrou.contact@onassis.gr. Στόχος μας είναι να αναζητήσουμε τους καταλληλότερους επιστήμονες και καλλιτέχνες που θα μιλήσουν στο «Health Forward», με βασικό κριτήριο το θέμα, την καινοτομία που εισάγει και τον τρόπο παρουσίασης. Υπάρχει η δυνατότητα να επιλεγούν δύο ομιλητές, ένας από τον τομέα των επιστημών και ένας από τον τομέα των τεχνών (εικαστικές τέχνες ή μουσική). Η προθεσμία αποστολής των ως άνω αναφερόμενων στοιχείων λήγει την Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση σχετική με τη διαδικασία υποβολής των προτάσεών σας, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Χαρά Σύρου στο τηλέφωνο 210 3713011 ή στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην εκδήλωση, για την οποία θα λάβετε σύντομα ενημέρωση.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου,

Θοδωρής Αναγνωστόπουλος

Πρόεδρος ΔΣ