Μια υπέροχη βραδιά στο Island
   

Γιορτάσαμε την έλευση του καλοκαιριού· γιορτάσαμε την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν, των εξαιρετικά επιτυχημένων εκδηλώσεων του Συνδέσμου· γιορτάσαμε το τέλος μίας ακόμη ακαδημαϊκής χρονιάς. Όλα αυτά, την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, στον ειδυλλιακό χώρο του Island της Βάρκιζας, στα λιμανάκια του Σαρωνικού, σε ένα τοπίο απαράμιλλης ομορφιάς. Το καθιερωμένο καλοκαιρινό Πάρτι του Συνδέσμου επιβεβαίωσε πόσο αποζητούμε όλοι τέτοιες ευκαιρίες για ανεπίσημες συναντήσεις.

Με χαλαρή διάθεση και με ένα ποτό στο χέρι, συναντήσαμε παλιούς φίλους, υποδεχθήκαμε νέους συνυποτρόφους, ανταλλάξαμε τα νέα μας, μοιραστήκαμε τα σχέδιά μας για τις διακοπές, εκμυστηρευθήκαμε τους προβληματισμούς μας. Η όμορφη μουσική ξεσήκωσε το κέφι και η ειδυλλιακή βραδιά μάς βρήκε να χορεύουμε κάτω από τα αστέρια!

Ο χώρος ιδανικός, η βραδιά μαγική. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης, τα μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου. Συνεχίζοντας την επιτυχία των περασμένων ετών, αρχικά στο Gazarte στον Κεραμεικό και ύστερα στη Χύτρα της Στέγης, το φετινό καλοκαιρινό πάρτι στο Island πέτυχε απόλυτα τον στόχο του: τη δικτύωση με ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε το ίδιο εφαλτήριο – την υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Απέδειξε, ακόμη, ότι ο Σύνδεσμος επιτελεί επάξια τον συνεκτικό του ρόλο. Προσβλέπουμε όλοι με ενδιαφέρον στις νέες πρωτοβουλίες του!

Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Κορυφή της σελίδας