Το καλοκαιρινό Πάρτυ
   

Με σύνεργα μία χύτρα και την πανσέληνο, ο Σύνδεσμος ετοίμασε μια πραγματικά μαγική βραδιά στις 3 Ιουλίου 2012. Η Hytra, το βραβευμένο εστιατόριο στον τελευταίο όροφο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, υποδέχθηκε τους υποτρόφους για το καλοκαιρινό πάρτυ του Συνδέσμου, ένα Full Moon Party με φόντο τη φαντασμαγορική θέα της Αθήνας.

Περισσότεροι από τριακόσιοι υπότροφοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και απόλαυσαν μια όμορφη, ζεστή βραδιά, με καλή παρέα, νέες γνωριμίες και τους DJs Γιάννη Σαρτζετάκη και Νίκο Ορφανό στην επιμέλεια της μουσικής.

Το ετήσιο καλοκαιρινό πάρτυ, με τη χαλαρή του διάθεση και τους ατμοσφαιρικούς χώρους –πέρυσι στην ταράτσα του Gazarte στον Κεραμεικό και φέτος στη Στέγη–, έχει αναδειχθεί σε έναν από τους πιο επιτυχημένους θεσμούς. Και σίγουρα πετυχαίνει τον στόχο του, δηλαδή να συμβάλει στην εξωστρέφεια του Συνδέσμου, στην προσωπική επικοινωνία με τους υποτρόφους και στην κοινωνική επαφή ανάμεσα στα μέλη.

Οικοδεσπότες της βραδιάς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, αλλά και ο πρόεδρος του Ιδρύματος, Αντώνης Παπαδημητρίου, σταθερός υποστηρικτής των πρωτοβουλιών του Συνδέσμου. Θερμές ευχαριστίες στα μέλη του ΔΣ, τον Χρήστο Γόδα και την Κασσιανή Μπένου, που ανέλαβαν την επιτυχημένη διοργάνωση, πάντα σε αρμονική συνεργασία με τους ανθρώπους της Στέγης και του Ιδρύματος Ωνάση.

Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Κορυφή της σελίδας