ΑΡΧΕΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
01/01

13.05.2013 / Ανακοινώσεις

ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Την Δευτέρα 13 Μαΐου 2013 ο Σύνδεσμος Υποτρόφων του Κοινωφελούς Ιδρύματος «Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης» διοργανώνει Διεθνές Συνέδριο για την Οικονομία και τις Επιχειρήσεις στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (Λεωφ. Συγγρού 107-109). Το συνέδριο διεξάγεται υπό την αιγίδα και με την στήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Στόχος του συνεδρίου είναι να διερευνηθούν σύγχρονα προβλήματα οικονομικού ενδιαφέροντος τόσο από την ελληνική όσο και από την ευρωπαϊκή και την διεθνή διάστασή τους. Οι εισηγητές θα αναλύσουν από θεωρητική και εμπειρική σκοπιά κλαδικά, χρηματοοικονομικά, διαρθρωτικά, επιχειρηματικά, περιφερειακά, αναπτυξιακά και άλλα θέματα και θα διατυπώσουν προτάσεις πολιτικής. Ελπίζεται η ανταλλαγή απόψεων να αποβεί όχι μόνο ενημερωτική αλλά πολλαπλώς χρήσιμης και εποικοδομητική στην κοινωνία.
 
Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του συνεδρίου είναι ότι τόσο η οργάνωση, όσο και ο συντονισμός και οι εισηγήσεις πραγματοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά από μέλη του Συνδέσμου. Η ποικιλία των θεμάτων ανταποκρίνεται σε επίκαιρα ζητήματα ειδικού και γενικού ενδιαφέροντος. 

scrollup scrolldown

Αναζητηση


 


Εγγραφη στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για νέα και τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος, παρακαλούμε εγγραφείτε εδω.
Κλείσιμο X
Αποστολη σε φιλο με Email