Ειδήσεις του Συνδέσμου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ - ΤΕΥΧΟΣ 53 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 53 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
περιεχόμενα τεύχους επικοινωνήστε μαζί μας !
Φίλοι της Στέγης:
Ένας νέος θεσµός

Έναν νέο θεσµό εγκαινιάζει η Στέγη Γραµµάτων και Τεχνών κλείνοντας τον πρώτο, ιδιαίτερα επιτυχηµένο χρόνο λειτουργίας της: τον θεσµό των Φίλων της Στέγης. Οποιοσδήποτε µπορεί να γίνει Φίλος της Στέγης, χωρίς συνδροµή, αλλά µε την αγορά τεσσάρων εισιτηρίων της επιλογής του, στην προνοµιακή τιµή των πενήντα ευρώ.

Η κάρτα Φίλου της Στέγης προσφέρει στον κάτοχό της εκπτώσεις από 10% έως και 30% στα εισιτήρια της Στέγης, καθώς και σε συναλλαγές µε συνεργαζόµενες επιχειρήσεις, όπως βιβλιοπωλεία, καταστήµατα και εστιατόρια. Του προσφέρει, ακόµη, την δυνατότητα προαγοράς εισιτηρίων µία εβδοµάδα πριν από την έναρξη της γενικής προπώλησης, καθώς και ειδικές ξεναγήσεις στα παρασκήνια, σε ανοικτές πρόβες, σε συναντήσεις µε τους συντελεστές των παραστάσεων, στις εκθέσεις της Στέγης κ.ά. Επίσης, κάθε κάτοχος της κάρτας θα µπορεί να συµµετέχει σε ταξίδια και ειδικές εκδηλώσεις που θα διοργανώνονται αποκλειστικά για τους Φίλους της Στέγης.

Ο κάτοχος της κάρτας Φίλου της Στέγης θα συγκεντρώνει πόντους, έναν πόντο για κάθε ευρώ. Συγκεντρώνοντας εκατό πόντους, θα µπορεί να τους εξαργυρώνει µε ένα δωρεάν εισιτήριο για οποιαδήποτε παράσταση της επιλογής του, µέσα στην τρέχουσα καλλιτεχνική περίοδο.

Φίλοι της Στέγης µπορούν, επιπλέον, να γίνουν τα παιδιά και οι έφηβοι από 4 έως 18 ετών µέσω της εγγραφής του γονέα· επίσης, οι εταιρείες, ώστε να έχουν προνόµια ειδικά σχεδιασµένα για τους εργαζοµένους τους, καθώς και τα σχολεία, µε άξονα τις σχολικές επισκέψεις και τα εκπαιδευτικά προγράµµατα.

Κάθε ενδιαφερόµενος µπορεί να γίνει Φίλος της Στέγης είτε συµπληρώνοντας την σχετική φόρµα στην ιστοσελίδα www.sgt.gr, είτε τηλεφωνώντας στην Γραµµή Φίλων της Στέγης (2130-178200), είτε, απλώς, απευθυνόµενος στα εκδοτήρια της Στέγης (Λεωφόρος Συγγρού 107), απέναντι από το Πάντειο Πανεπιστήµιο.

23