Ειδήσεις του Συνδέσμου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ - ΤΕΥΧΟΣ 53 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 53 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
περιεχόμενα τεύχους επικοινωνήστε μαζί μας !
Στο Facebook ο Σύνδεσµος Υποτρόφων

Ο Σύνδεσµος έχει πλέον παρουσία και στο Facebook!

Mπορείτε τώρα να επισκεφθείτε την ολοκαίνουργια σελίδα, να γίνετε φίλοι µας, να γνωριστείτε µε τα υπόλοιπα µέλη και να παρακολουθείτε και µέσω αυτού του κοινωνικού δικτύου τα νέα και τις ανακοινώσεις του Συνδέσµου.

Φωτογραφίες περασµένων εκδηλώσεων, νέα για τις επαγγελµατικές δραστηριότητες των µελών του Συνδέσµου, µαζί µε ειδήσεις από τις δραστηριότητες υπότροφων καλλιτεχνών, όπως συναυλίες, κινηµατογραφικές πρεµιέρες, παραστάσεις χορού και άλλες εκδηλώσεις, δηµοσιεύονται καθηµερινά στην σελίδα µας.

Έχουν ήδη αναρτηθεί φωτογραφίες από το καλοκαιρινό πάρτι του Συνδέσµου, την συναυλία του σχήµατος Harmonia Misturata, την πασχαλινή εκδήλωση µε τίτλο «Αιώνιο Φως», το συνέδριο για την Οπτικοακουστική Παιδεία, καθώς και την διάλεξη της καθηγήτριας Ελένης Πετρίδου.

Αναζητήστε µας στην σελίδα του Facebook (www.facebook.com), στο όνοµα Σύνδεσµος Υποτρόφων Ιδρύµατος Ωνάση. Η σελίδα είναι ανοιχτή για όλους, µπορείτε όµως να γίνετε φίλοι µε τον Σύνδεσµο µόνον εφόσον είστε εγγεγραµµένοι στον Σύνδεσµο Υποτρόφων. Θυµίζουµε ότι οι πληροφορίες εγγραφής βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Συνδέσµου (http://www.onassis.gr/scholars-association-subscription.php), από όπου και µπορείτε να κατεβάσετε το έντυπο της σχετικής αίτησης.

Επισκεφθείτε την σελίδα του Συνδέσµου στο Facebook και στείλτε το αίτηµά σας για σύνδεση φιλίας. Μόλις ελεγχθούν τα στοιχεία σας και γίνει αποδεκτή η συµµετοχή σας θα µπορείτε να προσθέσετε σχόλια στις αναρτηµένες ειδήσεις.
Το κοινωνικό δίκτυο του Facebook προσφέρει στον Σύνδεσµό µας ένα χρήσιµο, προαιρετικό εργαλείο ενηµέρωσης και επικοινωνίας. Ας το αξιοποιήσουµε στο έπακρο!

16-17