Ειδήσεις του Συνδέσμου
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ - ΤΕΥΧΟΣ 53 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 53 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2011
περιεχόμενα τεύχους επικοινωνήστε μαζί μας !
Ένα καλοκαιρινό πάρτι που
πάτησε γκάζι... στο κέφι!

Της Γιόλας Χριστούλα

Η Τρίτη 5 Ιουλίου κατέληξε σε µια ξεχωριστή καλοκαιρινή βραδιά! Ο Σύνδεσµος Υποτρόφων διοργάνωσε για πρώτη φορά µια εκδήλωση µε αµιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα.

Στο κάλεσµα ανταποκρίθηκαν µε χαρά περισσότεροι από τριακόσιοι υπότροφοι, οι οποίοι γέµισαν την ταράτσα του Gazarte στο Γκάζι. Με την µοναδική θέα της φωτισµένης Ακρόπολης, της εντυπωσιακής Τεχνόπολης και της πολύβουης πλατείας του Κεραµεικού, ο χώρος φιλοξένησε τους καλεσµένους εµπνέοντας χαλαρή διάθεση και όρεξη για χορό και νέες γνωριµίες. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος της εκδήλωσης, που µοιάζει να επιτεύχθηκε: µια αφορµή να βρεθούµε όλοι µαζί, να γνωριστούµε καλύτερα, να χαλαρώσουµε µε ένα ποτό και κουβεντούλα, να ξεφύγουµε από τις έγνοιες της δύσκολης καθηµερινότητας. Εκεί έγκειται και η πρωτοτυπία της καλοκαιρινής εκδήλωσης, καθώς για πρώτη φορά δεν συνδέθηκε µε ένα καλλιτεχνικό ή άλλο γεγονός.

Χωρίς τυπικότητες, χωρίς στεγανά, νιώσαµε όλοι ότι η οικογένεια των υποτρόφων µεγαλώνει µε γοργούς ρυθµούς, εµπλουτίζεται µε φρέσκα πρόσωπα και κυρίως έχει ανάγκη την κοινωνική επαφή και την αληθινή επικοινωνία. Αυτό φαίνεται να αποτελεί ένα νέο στοιχείο της διοργάνωσης των εκδηλώσεων του Συνδέσµου. Εκτός από τις πάντα ενδιαφέρουσες διαλέξεις, οµιλίες και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, η νέα έµφαση στην «κοινωνική εξωστρέφεια» επιτάσσει να βρίσκουµε και πιο απλές αφορµές για ανεπίσηµες συναντήσεις, για πάρτι και στο µέλλον –γιατί όχι;– για εκδροµές.

Μεταξύ των πολλών εκλεκτών προσκεκληµένων, ο πρόεδρος του Ιδρύµατος Ωνάση, Αντώνης Παπαδηµητρίου, και ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ιωαννίδης. Οικοδεσπότες της βραδιάς,  ο πρόεδρος και τα µέλη του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Συνδέσµου.

Θα ήταν παράλειψη να µην ευχαριστήσουµε θερµά τον εµπνευστή της ιδέας Τάσο Μπουλµέτη, την ακούραστη συντονίστρια της βραδιάς, Τιτίκα Καραβία, και τον ειδικό γραµµατέα Πρόδροµο Προδροµίδη για την ουσιαστική συµβολή του στην επιτυχία του πάρτι.

Εκείνη την βραδιά δεν υποδεχθήκαµε απλώς το καλοκαίρι, αλλά εγκαινιάσαµε µια νέα ενότητα στις δραστηριότητες του Συνδέσµου, µε εκδηλώσεις εξίσου ευχάριστες και αισιόδοξες! Γυρίζοντας σελίδα, αντιστεκόµαστε στο γκρίζο της εποχής και µπαίνουµε στον χορό του φθινοπώρου, µε έµπνευση και θετική διάθεση.

12-15