Ειδήσεις του ιδρύματος
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ - ΤΕΥΧΟΣ 41 - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 41 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2008
περιεχόμενα τεύχους επικοινωνήστε μαζί μας !
Επίσκεψη Ελλήνων φοιτητών
στην έδρα του
Ιδρύματος Ωνάση στο Βαντούζ


Επάνω: Στιγμιότυπο από την ενημέρωση της ομάδας φοιτητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου στα γραφεία του Ιδρύματος Ωνάση στο Βαντούζ
Κάτω: Αναμνηστική φωτογραφία της αποστολής των μεταπτυχιακών φοιτητών στο Βαντούζ

Τους φοιτητές του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών στην Διοίκηση Υπηρεσιών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποδέχθηκε πρόσφατα το Ίδρυμα Ωνάση, κατά την διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην έδρα του στο Βαντούζ του Λιχτενστάιν. Τους σαράντα φοιτητές της Τέταρτης Σειράς του Προγράμματος συνόδευαν ο διευθυντής του Προγράμματος, καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος, και ο καθηγητής Περικλής Λύτρας, διδάσκων τα μαθήματα Τουρισμού, ο οποίος έχει διατελέσει και υπότροφος του Ιδρύματος.

Οι εκπρόσωποι του Ιδρύματος υποδέχθηκαν την ελληνική αποστολή και μίλησαν στους μεταπτυχιακούς φοιτητές για τις δραστηριότητες του Ιδρύματος Ωνάση. Ο διευθυντής του γραφείου έκανε μια παρουσίαση του πριγκιπάτου, της ιστορίας του, της οικονομίας του, αλλά και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Μετά τον μπουφέ που προσέφεραν οι υπεύθυνοι του Ιδρύματος, δόθηκε στους επισκέπτες η ευκαιρία να συζητήσουν σχετικά με το έργο του Ιδρύματος και τις οικονομικές δραστηριότητες του Λιχτενστάιν. Ακολούθησε επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο του Λιχτενστάιν στο Βαντούζ και περιήγηση στην πρωτεύουσα του κρατιδίου.

Εκτός από το Βαντούζ, η εκπαιδευτική εκδρομή των φοιτητών στο εξωτερικό περιλάμβανε επίσκεψη στην Ζυρίχη και την Λουκέρνη της Ελβετίας, καθώς και στο Σάλτσμπουργκ και την Βιέννη της Αυστρίας.

21