Εκδηλώσεις
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ - ΤΕΥΧΟΣ 35 - ΜΑΡΤΙΟΣ 2007 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΕΥΧΟΣ 35 ΜΑΡΤΙΟΣ 2007
περιεχόμενα τεύχους επικοινωνήστε μαζί μας !
Μέλη του προεδρείου του Ιδρύματος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κόβουν την πίττα
Ευχές για
καλή χρονιά

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας είναι παραδοσιακά η εκδήλωση με την μεγαλύτερη προσέλευση υποτρόφων στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος Ωνάση. Φέτος, όμως, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Στις 19 Ιανουαρίου 2007, ο πάντα φιλόξενος χώρος του μεγάρου της λεωφόρου Αμαλίας κατακλύστηκε από παλαιότερους και νεότερους υποτρόφους, οι οποίοι αντάλλαξαν θερμές ευχές για την νέα χρονιά.

Έξι πίττες κόπηκαν από τον πρόεδρο του Ιδρύματος, Αντώνη Παπαδημητρίου, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Ιωαννίδη, τον επίτιμο πρόεδρο Απόστολο Ζαμπέλα, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, Παρασκευά Ιωαννίδη, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Κάθε φλουρί συνοδεύτηκε από το γούρι της χρονιάς, δημιουργία του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, αλλά και από τον εξαιρετικά γενναιόδωρο μποναμά των χιλίων ευρώ που έχει καθιερώσει το προεδρείο του Ιδρύματος.

Τυχεροί της βραδιάς και της νέας χρονιάς, η πρώην πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, καθηγήτρια Ιατρικής Ελένη Πετρίδου, ο δικηγόρος Πολύκαρπος Αδαμίδης, ο οδοντίατρος Βαγγέλης Μπαρμπούνης, ο οικονομολόγος Μανώλης Κοντοπόδης, η διδάκτωρ Φιλοσοφίας Ελένη Λεοντσίνη και η φωτογράφος Ευαγγελία Ζαννή. Επιπλέον, ο Σύνδεσμος απέκτησε είκοσι νέα μέλη.

Τρεις από τους τυχερούς του 2007, η διδάκτωρ Φιλοσοφίας Ελένη Λεοντσίνη (αριστερά), ο δικηγόρος Πολύκαρπος Αδαμίδης και η καθηγήτρια Ιατρικής Ελένη Πετρίδου (δεξιά)

Επάνω: Μέλη του προεδρείου του Ιδρύματος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κόβουν την πίττα
Κάτω: Τρεις από τους τυχερούς του 2007, η  διδάκτωρ Φιλοσοφίας Ελένη Λεοντσίνη (αριστερά), ο δικηγόρος Πολύκαρπος Αδαμίδης και η καθηγήτρια Ιατρικής Ελένη Πετρίδου (δεξιά)

 

20