αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 31 spacer ΜAΡTΙΟΣ 2006
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer
spacer spacer

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας

Τις καθιερωμένες θερμές ευχές για τη νέα χρονιά αντήλλαξαν τα μέλη του Συνδέσμου την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2006 στην εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίττας. Oι τυχεροί του 2006 με τον πρόεδρο του Iδρύματος κ. Aντώνη Παπαδημητρίου και την πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Iωάννα Kονδύλη. Aπό αριστερά η Kατερίνα Λεβέντη, ο Tζόναθαν Tόμλινσον, η Mαρία-Δάφνη Παπαδοπούλου, η Θέκλα Aγρίτη και η Σοφία Xατζηδημητρίου.

Oι τυχεροί του 2006 με τον πρόεδρο του Iδρύματος κ. Aντώνη Παπαδημητρίου και την πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Iωάννα Kονδύλη. Aπό αριστερά η Kατερίνα Λεβέντη, ο Tζόναθαν Tόμλινσον, η Mαρία-Δάφνη Παπαδοπούλου, η Θέκλα Aγρίτη και η Σοφία Xατζηδημητρίου.

Πάρα πολλοί νέοι υπότροφοι ήρθαν για πρώτη φορά σε εκδήλωση του Συνδέσμου, ο οποίος την ημέρα εκείνη απέκτησε δεκαεπτά καινούργια μέλη, σύμφωνα με τις εγγραφές που έγιναν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, ο αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Ιωαννίδης, ο γραμματέας κ. Γιώργος Ζαμπέλας, ο επίτιμος αντιπρόεδρος κ. Παύλος Ιωαννίδης και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Παρασκευάς Ιωαννίδης.
Στη σύντομη ομιλία της η πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Ιωάννα Κονδύλη σημείωσε την απουσία του αείμνηστου Στέλιου Παπαδημητρίου, που παραβρισκόταν κάθε χρόνο στην κοπή της πίττας, και προανήγγειλε μια μεγάλη μουσική εκδήλωση τον Ιούνιο του 2006 αφιερωμένη στη μνήμη του.
Με ικανοποίηση για τις αξιόλογες δραστηριότητες που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Υποτρόφων μίλησε ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, εκφράζοντας τις προσδοκίες του για ακόμα περισσότερες επιτυχίες. Ανακοίνωσε, επίσης, ότι τον Οκτώβριο του 2006 θα απονεμηθούν τα διεθνή βραβεία Ωνάση, διοργάνωση στην οποία θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν και αρκετοί υπότροφοι.
Με το γούρι του Μουσείου Μπενάκη για το 2006 και με πρόσθετο μποναμά χιλίων ευρώ –γενναιόδωρη προσφορά του Ιδρύματος– αποχώρησαν οι τυχεροί της βραδιάς, που αντιπροσώπευσαν πολλούς διαφορετικούς τομείς επιστημών: η οικονομολόγος Θέκλα Αγρίτη, η νομικός Μαρία-Δάφνη Παπαδοπούλου, η ψυχοθεραπεύτρια Σοφία Χατζηδημητρίου, η χορογράφος και σκηνοθέτης Νατάσσα Ζούκα, ο Bρετανός Τζόναθαν Τόμλινσον με ειδικότητα στην Αρχαιομετρία και η περιβαλλοντολόγος Κατερίνα Λεβέντη.

Φωτογραφίες: all4mat.gr

spacer
spacer spacer spacer spacer 13
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ