αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 30 spacer ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Αναβολή Εκδηλώσεων λόγω Πένθους

Για πρώτη φορά η στήλη αυτή δεν θα καταγράψει επιτυχίες και χαρούμενες ειδήσεις του Συνδέσμου και του Ιδρύματος Ωνάση, αλλά θα μεταδώσει μια εξαιρετικά θλιβερή είδηση: το γεγονός του θανάτου του Επίτιμου Προέδρου του Ιδρύματος Στέλιου Παπαδημητρίου στις 23 Νοεμβρίου 2005.
Με βαθιά θλίψη σύσσωμο σχεδόν το Διοικητικό Συμβούλιο και πολλά μέλη του Συνδέσμου παραβρέθηκαν στην κηδεία του στις 25 Νοεμβρίου 2005 στην Αγία Φωτεινή Νέας Σμύρνης, στη σκιά του πανύψηλου κωδωνοστασίου που το Ίδρυμα Ωνάση ανέγειρε το 1999 πανομοιότυπο με εκείνο που υπήρχε κάποτε στη γενέτειρα του Αριστοτέλη Ωνάση, τη Σμύρνη.

Λήδα Μπουζάλη
spacer

Σε ένδειξη πένθους, ο Σύνδεσμος αποφάσισε να αναβάλει τη διοργάνωση των δύο εκδηλώσεων που είχε προγραμματίσει έως το τέλος του έτους: το ρεσιτάλ πιάνου της Ιφιγένειας Κατίκα και την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη μουσική βραδιά, που εφέτος θα φιλοξενούσε την υψίφωνο Ρόζυ Κυπραίου.
Μαζί με τις χριστουγεννιάτικες ευχές του ΑΩ για υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα, και μια επισήμανση: η φετινή ευχετήρια κάρτα που απεικονίζει τη Γέννηση και την οποία έστειλε ο Σύνδεσμος σε όλα τα μέλη του είναι έργο ενός υποτρόφου, του ζωγράφου Διονύση Καμπόλη, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Στόχος είναι να υπάρξει συνέχεια στην πρωτοβουλία αυτή και από άλλους εικαστικούς υποτρόφους, που τα έργα τους θα μεταφέρουν ευχές του Συνδέσμου στο μέλλον.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2005
Από το νέο έτος οι δραστηριότητες του Συνδέσμου ξαναβρίσκουν τον κανονικό τους ρυθμό, με πρώτη την κοπή της πίττας, όπου παραδοσιακά παραβρισκόταν πάντοτε ο Στέλιος Παπαδημητρίου. Το ζεστό χαμόγελό του και τα λόγια με τα οποία πάντα μας εμψύχωνε, θα μας λείψουν...

Λήδα Μπουζάλη

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ