αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 29 spacer ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2005
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Το "ΑΩ" με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Το «ΑΩ» αναπτύσσεται και προχωρεί ακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις. Ήδη από το προηγούμενο τεύχος Ιουνίου 2005 ξεκίνησε η πειραματική αποστολή τού περιοδικού στην ψηφιακή του μορφή στα μέλη του Συνδέσμου που έχουν γνωστοποιήσει την ηλεκτρονική διεύθυνσή τους στον Σύνδεσμο. Με τον τρόπο αυτό αποκτούν τη δυνατότητα να «ξεφυλλίσουν» τις ψηφιακές σελίδες του ακόμα και όταν βρίσκονται μακριά από τον τόπο κατοικίας ή εργασίας τους, λαμβάνοντας την ηλεκτρονική αλληλογραφία τους μέσω ενός υπολογιστή. Όσα, λοιπόν, από τα μέλη επιθυμούν να λαμβάνουν το «ΑΩ» ηλεκτρονικά κάθε τρίμηνο, δεν έχουν παρά να ενημερώσουν σχετικά τον Σύνδεσμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση scholars.association@onassis.gr.

Λήδα Μπουζάλη
spacer

Επιστρέφοντας στους ρυθμούς του φθινοπώρου, ο Σύνδεσμος έχει προγραμματίσει τρεις εκδηλώσεις για το επόμενο διάστημα: δύο διαλέξεις και μια μουσική εκδήλωση. Ειδικότερα, ο κ. Κύριλλος Νικολάου, διδάκτωρ Βυζαντινής και Προβυζαντινής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης και μέλος του διπλωματικού σώματος της Κυπριακής Δημοκρατίας, μιλά στις 13 Oκτωβρίου 2005 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος με θέμα «Kύπρος, Eλληνισμός: Άγνωστες γαλλικές διπλωματικές πληροφορίες (Β΄ ήμισυ του 19ου αιώνα)».

Στις 10 Νοεμβρίου 2005 ο Γιώργος Παπαθεοδώρου, επίκουρος καθηγητής Περιβαλλοντικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών θα δώσει διάλεξη με τίτλο «Αρχαιολογική ωκεανογραφία: ένα νέο παράθυρο στην υποθαλάσσια πολιτιστική κληρονομιά».

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2005

Tον Δεκέμβριο η υψίφωνος Ρόζυ Κυπραίου, νέα σολίστ με σημαντική καλλιτεχνική παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, θα τραγουδήσει στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη συναυλία του Συνδέσμου.

Τέλος, το «ΑΩ» απευθύνει θερμά συγχαρητήρια στο νέο Προεδρείο του Ιδρύματος Ωνάση, για την ανάληψη των καθηκόντων τους, με την ευχή να είναι «καλοτάξιδοι»...

Λήδα Μπουζάλη

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ