αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 28 spacer ΙΟΥΝΙΟΣ 2005
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

H Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, που χαρακτηρίστηκε από την αυξημένη συμμετοχή και το θερμό ενδιαφέρον των μελών του, ανέδειξε στις 5 Ιουνίου 2005 το νέο δεκαπενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο. Κατά την πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου διαμορφώθηκε η νέα σύνθεσή του ως εξής:

Λήδα Μπουζάλη
spacer

πρόεδρος: Ιωάννα Κονδύλη (νομικός), αντιπρόεδρος Α΄: Καλλιόπη Χρηστοφή (αρχαιολόγος), αντιπρόεδρος Β΄: Ευριπίδης Λουκής (ειδικός Πληροφορικής), γενικός γραμματέας: Γιώργος Καλόφωνος (βυζαντινολόγος), ειδικός γραμματέας: Αντώνης Αντωνίου (ειδικός Πληροφορικής), ταμίας: Παναγής Μαρκέτος (χημικός), αναπληρωτής ταμίας: Διονύσης Καμπόλης (εικαστικός), μέλη: Νατάσσα Ζούκα (χορογράφος), Ιφιγένεια Κατίκα (πιανίστα), Λήδα Μπουζάλη (δημοσιογράφος), Γιάννης Ρούσσος (μουσειολόγος), Κάτια Σαβράμη (χορολόγος), Ειρήνη Σαρίογλου (ιστορικός), Θάνος Σταμπολής (τεχνολόγος γραφικών τεχνών), Γιώργος Τριανταφυλλίδης (βιολόγος).

ΙΟΥΝΙΟΣ 2005

Μιλώντας στη Γενική Συνέλευση εκ μέρους του Ιδρύματος Ωνάση, ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την «πολύ καλή δουλειά» που, όπως είπε, γίνεται στον Σύνδεσμο και παρότρυνε όλους να εντείνουν τις προσπάθειές τους. Ανακοίνωσε, επίσης, τη μελλοντική δημιουργία ενός κόμβου του Συνδέσμου στο Διαδίκτυο, που θα δώσει τη δυνατότητα επικοινωνίας των Ελλήνων υποτρόφων –που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας και στο εξωτερικό– μεταξύ τους και θα τους φέρει πιο κοντά με τους αλλοδαπούς υποτρόφους, οι οποίοι ζουν σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Στο πλαίσιο αυτό θα υπάρξει μια ηλεκτρονική, ξενόγλωσση μορφή του περιοδικού του Συνδέσμου στο Διαδίκτυο, το οποίο θα βασίζεται στο υφιστάμενο ΑΩ και θα περιέχει επιπλέον ύλη για τους αλλοδαπούς υποτρόφους.

Τέλος, όσον αφορά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, ο κ. Παπαδημητρίου ανέφερε ότι στόχος του Ιδρύματος είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες κατασκευής της έως το τέλος του 2007.

Λήδα Μπουζάλη

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ