αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 26 spacer ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2004
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Διαρκής ενημέρωση του Συνδέσμου

Η προκήρυξη από το Ίδρυμα Ωνάση του 8ου Ειδικού Προγράμματος Χορηγιών και Ενισχύσεων των μελών του Συνδέσμου Υποτρόφων, λεπτομέρειες του οποίου θα διαβάσετε στη σελ. 5, απευθύνεται στα περίπου 1.000 μέλη της «οικογένειας» του Συνδέσμου. Κι όμως, οι υπότροφοι του Ιδρύματος ξεπερνούν τους 2.800. Πού οφείλεται, λοιπόν, αυτή η διαφορά;

Λήδα Μπουζάλη
spacer

Υπάρχουν αρκετοί υπότροφοι που αγνοούν ότι μέλος του Συνδέσμου Υποτρόφων δεν γίνεται κανείς αυτομάτως, αλλά πρέπει να επιδιώξει να εγγραφεί σε αυτόν. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να εγγραφούν στο Σύνδεσμο, θα πρέπει να υποβάλουν γραπτή αίτηση στα γραφεία του Ιδρύματος ή να τη στείλουν ταχυδρομικώς, με τηλεομοιότυπο (210-3713013) ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση assoc@onassis.gr (έντυπο αιτήσεως θα βρουν στην ιστοσελίδα του Συνδέσμου: www.onassis.gr/greek/assoc). Η εγγραφή και η συνδρομή κάθε έτους κοστίζουν 3 ευρώ αντίστοιχα.

Μόλις η αίτηση εγκριθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, τα νέα μέλη μπορούν να συμμετέχουν στις δραστηριότητες του Συνδέσμου, να λαμβάνουν προσκλήσεις για όλες τις εκδηλώσεις, καθώς και το Ενημερωτικό Δελτίο, ενώ θα έχουν και το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για το εκάστοτε Πρόγραμμα Χορηγιών και Ενισχύσεων.

Δεκέμβριος 2004
spacer

O Σύνδεσμος περιμένει τις προτάσεις των μελών του για διαλέξεις ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, που θα πρέπει να υποβληθούν εγγράφως ταχυδρομικώς, με τηλεομοιότυπο ή στην ηλεκτρονική διεύθυνσή του. Ιδιαίτερα χρήσιμο θα ήταν, επίσης, να κρατούν όλοι ενήμερο το Σύνδεσμο για τυχόν αλλαγή ταχυδρομικής διεύθυνσης ή τηλεφώνου αλλά και για την επαγγελματική εξέλιξη, τις διακρίσεις και τις επιτυχίες τους. Όλες οι σημαντικές ειδήσεις που αφορούν τις δραστηριότητες των υποτρόφων δημοσιεύονται στις σελίδες του ΑΩ.

Ευχές για ένα ευτυχισμένο και δημιουργικό 2005.

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ