αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 24 spacer ΙΟΥΝΙΟΣ 2004
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

H απολογιστική Γενική Συνέλευση

Τις προτάσεις των μελών του Συνδέσμου για διαλέξεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και ειδικότερα για τη διοργάνωση της κεντρικής εκδήλωσης του επόμενου δωδεκάμηνου αναμένει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

Λήδα Μπουζάλη

Ο προγραμματισμός των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου απασχόλησε τη Γενική Συνέλευση των μελών του, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Μαΐου 2004. Στο πλαίσιο του απολογισμού των πεπραγμένων του Δ.Σ. κατά το προηγούμενο δωδεκάμηνο, η πρόεδρος κ. Ιωάννα Κονδύλη απαρίθμησε τις πολυάριθμες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν: συναυλίες, ρεσιτάλ πιάνου και διαλέξεις. Σημείωσε, επίσης, την πρόσφατη έκδοση από τον Σύνδεσμο των πρακτικών του συνεδρίου για την Τέχνη του Χορού σε έναν κομψό τόμο 144 σελίδων. Θα ακολουθήσει η έκδοση της ομιλίας του διαπρεπούς θεολόγου, καθηγητή στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και Επισκόπου Διοκλείας Καλλίστου Γουέαρ με θέμα την «Επίδραση της Φιλοκαλίας στη Δύση και την Ανατολή».

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. του Ιδρύματος ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του Ιδρύματος για τη συνεχή αναβάθμιση των πολύπλευρων δραστηριοτήτων του Συνδέσμου, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στο περιοδικό ΑΩ. Τόνισε ακόμη ότι η έκδοση των διαλέξεων σε μικρούς αυτοτελείς τόμους θα γίνει επιλεκτικά. Οι ομιλίες που θα εκδοθούν θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από επιστημονική πρωτοτυπία και δεν θα πρέπει να έχουν ξεπεραστεί από νεότερες έρευνες στο ίδιο γνωστικό αντικείμενο.

Ιούνιος 2004
spacer

Όλα τα μέλη του Δ.Σ. που μίλησαν στη Συνέλευση ευχαρίστησαν το Ίδρυμα για την πολύτιμη υποστήριξη που παρέχει στην πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου.

Λήδα Μπουζάλη

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ