αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 24 spacer ΙΟΥΝΙΟΣ 2004
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer
ειδήσεις του Ιδρύματος
spacer
spacer
spacer

Σε δωρεά ύψους 150.000 δολαρίων Η.Π.Α., με σκοπό τη μηχανοργάνωση του Κέντρου της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Παιδιών προχώρησε το Ίδρυμα Ωνάση, στο πλαίσιο των κοινωφελών δραστηριοτήτων του.

spacer spacer spacer Δωρεά του Iδρύματος προς την
EΛEΠAΠ
spacer

Mε τη δωρεά αυτή το Ίδρυμα στήριξε το πολύτιμο έργο που επιτελεί εδώ και δεκαετίες η ΕΛΕΠΑΠ, προσφέροντας θεραπεία, εκπαίδευση και αποκατάσταση στα παιδιά με αναπηρίες.

spacer O πρόεδρος του Iδρύματος κ. Στέλιος Παπαδημητρίου και η σύζυγός του με τα παιδιά της EΛEΠAΠ
spacer

O πρόεδρος του Iδρύματος κ. Στέλιος Παπαδημητρίου και η σύζυγός του με τα παιδιά της EΛEΠAΠ

spacer

Tο Ίδρυμα εκπόνησε ειδική μελέτη για τις ανάγκες του Κέντρου και στη συνέχεια συνεργάστηκε με την εταιρεία που ανέλαβε τη μηχανογράφηση και μερίμνησε για την καλή λειτουργία του συστήματος. Έτσι, αναβαθμίστηκαν οι διοικητικές και οικονομικές υπηρεσίες του Κέντρου και βελτιώθηκε η επικοινωνία του με τα μέλη και τους ανθρώπους που επιθυμούν να ενισχύσουν τις προσπάθειές του.

H πρόεδρος της EΛEΠAΠ κ. Mαίρη Διαμαντοπούλου-Kαρέλλα με τον κ. Στέλιο Παπαδημητρίου spacer
spacer

H πρόεδρος της EΛEΠAΠ κ. Mαίρη Διαμαντοπούλου-Kαρέλλα με τον κ. Στέλιο Παπαδημητρίου

Στις 3 Μαΐου 2004 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΕΠΑΠ διοργάνωσε τιμητική τελετή, στην οποία επιδόθηκε πλακέτα στον πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Στέλιο Παπαδημητρίου. Η πρόεδρος του Κέντρου κ. Μαίρη Διαμαντοπούλου-Καρέλλα, η οποία έχει παρασημοφορηθεί για το έργο της από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ευχαρίστησε τον πρόεδρο και τους αντιπροέδρους του Ιδρύματος κ.κ. Απόστολο Ζαμπέλα και Παύλο Ιωαννίδη, σημειώνοντας ότι με τη μεγάλη αυτή δωρεά το Ίδρυμα Ωνάση κατατάσσεται στους μεγάλους ευεργέτες της ΕΛΕΠΑΠ. «Εκ μέρους του Δ.Σ., των εργαζομένων και των παιδιών μας, η ΕΛΕΠΑΠ απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του Ιδρύματος Ωνάση για τη δωρεά αυτή, που προσφέρει πολλά στο έργο μας και που λόγω των οικονομικών δυσκολιών θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί», τόνισε η κ. M. Διαμαντοπούλου-Καρέλλα. Το όνομα του Ιδρύματος χαράχθηκε στη στήλη των Μεγάλων Ευεργετών.

spacer
spacer spacer spacer spacer 23
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ