αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 22 spacer ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2003
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer
είδήσεις του Ιδρύματος
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer spacer
Bραβεύσεις του Iδρύματος στη Nέα Yόρκη
 
spacer

Το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης Νέας Υόρκης τιμήθηκε με το 9ο ετήσιο βραβείο Φειδιππίδη από το Διοικητικό Συμβούλιο του ραδιοφωνικού σταθμού της ομογένειας Hellenic Public Radio-Cosmos Fm σε ειδική τελετή και δεξίωση στη Νέα Υόρκη στις 16 Μαΐου 2003.

spacer spacer spacer
spacer spacer
Bραβεύσεις του Iδρύματος στη Nέα Yόρκη
Όπως αναφέρει το σκεπτικό της βράβευσης το Ίδρυμα Ωνάση τιμήθηκε για την ένθερμη υποστήριξη που παρέχει στον Ελληνισμό παγκοσμίως και για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην ανθρωπότητα μέσω του φιλανθρωπικού έργου που επιτελεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το βραβείο έχει φιλοτεχνήσει ο Ηλίας Λαλαούνης. Το ραδιόφωνο της ομογένειας Cosmos Fm ιδρύθηκε το 1987 από το Ελληνο-Aμερικανικό Εκπαιδευτικό Σύστημα Δημόσιας Ενημέρωσης (GAEPIS Inc.), έναν μη-κερδοσκοπικό οργανισμό που ασχολείται με τη διατήρηση και προώθηση του Ελληνισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και διεθνώς μέσω τεχνολογιών των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας. Επί 16 χρόνια μεταδίδει ποιοτικά, μη εμπορικά προγράμματα και είναι ο μόνος δίγλωσσος ελληνικός ραδιοφωνικός σταθμός με καθημερινό πρόγραμμα στη μητροπολιτική περιοχή της Νέας Υόρκης, με 200.000 ακροατές σε εβδομαδιαία βάση.

spacer Ο διευθυντής του Θυγατρικού Ιδρύματος Ωνάση Ν.Υόρκης πρέσβυς κ.Λουκάς Τσίλας παραλαμβάνει το βραβείο του Ταμείου Υποτροφιών των Hellenic Times της Ν.Υόρκης.
spacer
Ο διευθυντής του Θυγατρικού Ιδρύματος Ωνάση Ν.Υόρκης πρέσβυς κ.Λουκάς Τσίλας παραλαμβάνει το βραβείο του Ταμείου Υποτροφιών των Hellenic Times της Ν.Υόρκης.
spacer
Eξάλλου, το θυγατρικό Ίδρυμα Ωνάση Νέας Υόρκης τιμήθηκε με το 12ο ετήσιο Ανθρωπιστικό Βραβείο του Ταμείου Υποτροφιών των Hellenic Times (ΗΤSF) της Νέας Υόρκης, σε ειδική εκδήλωση στις 9 Μαΐου 2003 που συγκέντρωσε περισσότερα από 1200 άτομα. Το βραβείο παρέλαβε ο διευθυντής του θυγατρικού Ιδρύματος πρέσβυς κ. Λουκάς Τσίλας. Το ΗΤSF χορήγησε φέτος 45 υποτροφίες συνολικού ύψους άνω των 100.000 δολλαρίων σε Ελληνο-Aμερικανούς σπουδαστές σε σχολές των Η.Π.Α. Το ταμείο Υποτροφιών ιδρύθηκε το 1990 και έως σήμερα έχει χορηγήσει 700.000 δολλάρια σε περισσότερους από 400 Ελληνο-Aμερικανούς φοιτητές.

spacer
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 18
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ