ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ
Τεύχος 21 / Ιούνιος 2003
EKΔHΛΩΣEIΣ TOY ΣYNΔEΣMOY
o "Υδροθεραπεία και λουτροθεραπεία στην Ελλάδα της τρίτης χιλιετίας" ήταν το θέμα της διάλεξης που έδωσε ο ιατρός Γιώργος Γλυκός, ειδικός υδροκλιματολόγος, Διδάκτωρ του Πανεπ. Πάβιας, στις 22 Μαΐου 2003.
o Μια βραδιά μουσικής και λόγου με τίτλο "Δος μοι τούτον τον ξένον" διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Υποτρόφων στις 19 Απριλίου 2003, με τη συμμετοχή της υποτρόφου πιανίστας Αλεξάνδρας Παπαστεφάνου και της ποιήτριας Ιουλίτας Ηλιοπούλου, που διάβασε κείμενα από τις Γραφές.
o Διάλεξη με θέμα "Διεθνής Ποινική Δικαιοσύνη: πρόκληση και προοπτικές" έδωσε η επίκουρη καθηγήτρια της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών Φωτεινή Παζαρτζή στις 10 Απριλίου 2003.
o Ο καθηγητής Κλασικής Φιλολογίας, Ιστορίας της Τέχνης και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου της Βοστώνης James R. Wiseman έδωσε διάλεξη στις 2 Απριλίου 2003 με θέμα "Αρχαιολογία, Γεωλογία και Τηλεπισκόπηση στη Νότια Ήπειρο".
o Συνεχίστηκαν τα ρεσιτάλ πιάνου με τις διακεκριμένες ερμηνεύτριες Bίνια Tσόπελα και Iφιγένεια Kατίκα στις 15 Iανουαρίου και 20 Φεβρουαρίου 2003 αντιστοίχως στην αίθουσα εκδηλώσεων του Iδρύματος.
o Η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συνδέσμου έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος στις 29 Ιανουαρίου 2003.
o Εορταστική συναυλία μουσικής δωματίου με την ευκαιρία των Χριστουγέννων διοργάνωσε ο Σύνδεσμος στις 21 Δεκεμβρίου 2002 με τη συμμετοχή του Σπύρου Μουρίκη (κλαρινέτο), του Βασίλη Λύκου (βιολοντσέλο) και της Μαρίας Μοσχίδου (πιάνο).
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ
Προηγούμενη σελίδαΑρχήΕπόμενη Σελίδα