Ενημερωτικό Δελτίο ΑΩ / Σύνδεσμος Υποτρόφων Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης

   Επιβράβευση και ανανέωση

Τ

η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, ανανεωμένη κατά το ένα τέταρτο περίπου των μελών του, ανέδειξαν οι αρχαιρεσίες της 1ης Ιουνίου 2003. Ύστερα από την πρώτη συνεδρίαση του νέου 15μελούς σώματος στις 3 Ιουνίου, η σύνθεση του Δ.Σ. διαμορφώθηκε ως εξής: πρόεδρος Ιωάννα Κονδύλη (νομικός), αντιπρόεδρος Α΄ Kαλλιόπη Χρηστοφή (αρχαιολόγος), αντιπρόεδρος Β΄ Ευρυπίδης Λουκής (ειδικός πληροφορικής), γενικός γραμματέας Γιώργος Καλόφωνος (βυζαντινολόγος), ειδικός γραμματέας Γιώργος Τριανταφυλλίδης (βιολόγος), ταμίας Παναγής Μαρκέτος (χημικός), αναπληρωτής ταμίας Διονύσης Καμπόλης (εικαστικός), μέλη: Μαρία Ανθυμίδου (χορογράφος), Αντώνης Αντωνίου (ειδικός πληροφορικής), Σοφία Καμβύση (φλαουτίστα), Ιφιγένεια Κατίκα (πιανίστα), Λήδα Μπουζάλη (δημοσιογράφος), Γιάννης Πετρόπουλος (κλασικός φιλόλογος), Γιάννης Ρούσσος (μουσειολόγος) και Κάτια Σαβράμη (χορολόγος).

Σ

τη Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, η πρόεδρος Ιωάννα Κονδύλη έκανε τον απολογισμό του περασμένου 12μηνου, θυμίζοντας την πληθώρα των επιτυχημένων εκδηλώσεων που οργάνωσε ο Σύνδεσμος: τις διαλέξεις Ελλήνων και αλλοδαπών υποτρόφων, τις πολυπληθείς μουσικές εκδηλώσεις και τα ρεσιτάλ πιάνου, το διήμερο συνέδριο για τον Χορό κ.ά.

A

ναφερόμενη στον προγραμματισμό της επόμενης ακαδημαϊκής χρονιάς, η Ιωάννα Κονδύλη ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστούν οι επιτυχημένες βραδιές πιάνου με την Στέλλα Περάκη τον Νοέμβριο και την Κωνσταντίνα Γύφτουλα τον Δεκέμβριο, θα διοργανωθεί η καθιερωμένη μουσική βραδιά των Χριστουγέννων με το σύνολο The New Artists Ensemble, ενώ ο Σύνδεσμος θα φιλοξενήσει μεταξύ άλλων και τον διακεκριμένο ιστορικό καθηγητή Richard Clogg για μια διάλεξη στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ιδρύματος.

E

κ μέρους του Ιδρύματος ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνολική δραστηριότητα του Συνδέσμου και σημείωσε ότι το συνέδριο του Χορού, καθώς και η επικείμενη έκδοση των πρακτικών του,

συνέχεια >

ΤΕΥΧΟΣ 21 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2003
Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α
  ΕΙΔΗΣΕΙΣ
o Eκδηλώσεις του Συνδέσμου
o Επιτυχίες
o Δραστηριότητες Υποτρόφων
  Δραστηριότητες Υποτρόφων
  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
o Μεταβυζαντινοί θησαυροί στη Νέα Υόρκη
της Λήδας Mπουζάλη
  Ειδήσεις του Ιδρύματος
o Πρωτοποριακή, σωτήρια μεταμόσχευση
  ΔΙΑΛΕΞΗ
o Ο Ρόλος της Επιχειρησιακής Στρατηγικης στη Νέα Οικονομία: Ανταγωνισμός ή Συνεργασία;
του Γιάννη Α. Πολλάλη
  ΑΡΘΡΟ
o Ανάπλαση - Διαμόρφωση του πάρκου στην περιοχή ¨ΔΕΗ - Α.Η.Σ. ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ¨ στο Κερατσίνι
της Βασιλικής Εμμανουηλίδου
  'Αρθρο
  ΒΙΒΛΙΑ
o Georgios Lekkas
Liberte et progres chez Origene
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ
Προηγούμενα ΤεύχηΑρχήΕπόμενη Σελίδα