ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ
Τεύχος 19 / Ιούλιος 2002

Bράβευση του Iδρύματος

Από αριστερά: ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Δημ. Αβραμόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Στ. Παπαδημητρίου, οι Αντιπρόεδροι κ. Π. Ιωαννίδης και Απ. Ζαμπέλας, και ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Αθηναίων κ. Αρτ. Αναπλιώτης.
Μ
ε το Μετάλλιο Τιμής και Ευποιίας της Πόλεως των Αθηνών για την πολύτιμη προσφορά του στον τόπο τιμήθηκε το Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο.
Στη διάρκεια ειδικής τελετής στις 18 Ιουνίου στο παλαιό Δημαρχιακό Μέγαρο, ο κ. Αβραμόπουλος επέδωσε το μετάλλιο στον Πρόεδρο του Ιδρύματος κ. Στέλιο Παπαδημητρίου και στους Aντιπροέδρους κ. Παύλο Ιωαννίδη και κ. Απόστολο Ζαμπέλα και αναφέρθηκε στο μεγάλο κοινωφελές έργο που έχει επιτελέσει το Ίδρυμα, καθώς και στη "θρυλική μορφή" του εμπνευστή του Αριστοτέλη Ωνάση. Ο κ. Στ. Παπαδημητρίου εξέφρασε τις ευχαριστίες όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για τη βράβευση. Αναφερόμενος στα όσα σκοπεύει να πράξει το Ίδρυμα στο μέλλον, δήλωσε ότι καθήκον αποτελεί η περαιτέρω ανάπτυξη της οικονομικής ισχύος του Ιδρύματος, πράγμα που θα του επιτρέψει να αναπτύξει ακόμα περισσότερο την κοινωφελή του δραστηριότητα, η ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του στον τομέα της διαδόσεως του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό, καθώς και η ολοκλήρωση της ανεγέρσεως της Ωνασείου Στέγης Γραμμάτων και Καλών Τεχνών.
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ