ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ
Τεύχος 19 / Ιούλιος 2002
Βιβλιογραφικό Δελτίο

Μιχάλης Π. Γιαννουλέας, Ούτε Θύμα Ούτε Θύτης, Με αυτοεπιβεβαιωτική συμπεριφορά, στη φιλία, το δεσμό, την οικογένεια, τον κοινωνικό και τον εργασικό χώρο, επιστημονική επιμέλεια Νίκος Ε. Δέγλερης, εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα, Αθήνα 2001, σελ. 140.
Ο υπότροφος Δρ. Νίκος Δέγλερης, νευρολόγος-ψυχίατρος, προλόγισε και είχε την επιστημονική επιμέλεια του βιβλίου αυτού, το οποίο αναπτύσσει την έννοια της "αυτοεπιβεβαιωτικής συμπεριφοράς" ως εναλλακτικής λύσης στα "εντός" του ατόμου. Aποφεύγοντας το άγχος, τη θλίψη, τον θυμό και την αδικαιολόγητη επιθετικότητα, θα εμπεδώσουμε συναισθήματα ασφάλειας και ηρεμίας, αυτοσυγκράτησης και ενσυναίσθησης.

Γιάννης Α. Πολλάλης, Διονύσης Γιαννακόπουλος, Ιωάννης Παπουτσής, Εισαγωγή στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, Βασικές Έννοιες Συστημάτων Πληροφορικής, εκδόσεις Ίων, Αθήνα 1999, σελ.329.
Oι συγγραφείς, εκ των οποίων ο Γιάννης Πολλάλης είναι υπότροφος, βοηθούν τον κάθε ενδιαφερόμενο να αποκτήσει ένα γενικό υπόβαθρο γνώσεων στους βασικούς τομείς των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και συστημάτων Πληροφορικής, δίνοντας έμφαση στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκλήσεων οργάνωσης των επιχειρήσεων.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ