Σημείωμα
Γενική Συνέλευση και αρχαιρεσίες στις 27 Σεπτεμβρίου

Ύστερα από μια αναζωογονητική εκδρομή στις 25 Ιουνίου στη Νεμέα και το πολυαναμενόμενο καλοκαιρινό πάρτι στις 21 Ιουλίου στην Ταράτσα του Φοίβου, ο Σύνδεσμος διακόπτει τις δράσεις του ενόψει της θερινής ανάπαυλας. Ταυτόχρονα, προετοιμάζει την επάνοδο του φθινοπώρου, με ορόσημο την Τακτική Γενική Συνέλευση και τις αρχαιρεσίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, στη Μικρή Σκηνή της Στέγης. 

Όλα τα μέλη του Συνδέσμου μπορούν να συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία με τρεις εναλλακτικούς τρόπους: με αυτοπρόσωπη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, με επιστολική ψήφο ή με ηλεκτρονική ψηφοφορία διαδικτυακά. Τις σχετικές οδηγίες θα τις λάβουμε ταχυδρομικώς μαζί με το ψηφοδέλτιο και τους συνοδευτικούς φακέλους.

Επιπλέον, όσοι και όσες ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο 15μελές Διοικητικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους έως τις 27 Αυγούστου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: hsyrou.contact@onassis.org. Ειδικότερα, οι υποψήφιοι για το ΔΣ θα πρέπει να στείλουν μια σύντομη παρουσίαση του βιογραφικού τους (έως 300 λέξεις) μαζί με το σκεπτικό της υποψηφιότητάς τους (έως 300 λέξεις) και μία φωτογραφία τους.

Οι υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή καλούνται να λάβουν υπόψη τους ότι το έργο της είναι ο έλεγχος της διαχείρισης και η εποπτεία των αποφάσεων του ΔΣ, καθώς και ότι η θητεία των μελών της είναι ‒όπως και του Συμβουλίου‒ διετής.

Λήδα Μπουζάλη

 


..