Επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ
ΓΡΑΦΕΙ Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΓΚΟΥΝΤΡΑ
Στην επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχαν οι υπότροφοι (από αριστερά) Επαμεινώνδας Μπικάκης, Μαρία Δόκα, Ελένη Σπυράκου, Όλγα Σκιάδη, Μαργαρίτα Γκούντρα, Χαρά Καρακώστα και Νικόλας Τσουκαλάς
Στην επίσκεψη στην ΕΛΕΠΑΠ συμμετείχαν οι υπότροφοι (από αριστερά) Επαμεινώνδας Μπικάκης, Μαρία Δόκα, Ελένη Σπυράκου, Όλγα Σκιάδη, Μαργαρίτα Γκούντρα, Χαρά Καρακώστα και Νικόλας Τσουκαλάς
   

Μετά τη δυναμική συμμετοχή των υποτρόφων στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας με την ομάδα της ΕΛΕΠΑΠ, εκπρόσωποι της ομάδας δρομέων επισκεφθήκαμε την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015 το κέντρο της ΕΛΕΠΑΠ στο Παγκράτι. Κατά την επίσκεψή μας εκεί, η πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ, Μαριάννα Μόσχου, μας ενημέρωσε για τις δράσεις και το σημαντικό έργο του οργανισμού στον τομέα της αποκατάστασης και της θεραπευτικής αντιμετώπισης των παιδιών, αλλά και της υποστήριξης των οικογενειών τους. 

Στη συνέχεια, ξεναγηθήκαμε στους χώρους της ΕΛΕΠΑΠ από την υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, Ρένα Καββαδία, η οποία μας πληροφόρησε λεπτομερώς για τις υπηρεσίες και τα θεραπευτικά προγράμματα που παρέχει η ΕΛΕΠΑΠ στα παιδιά και στις οικογένειες. Είχαμε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσουμε τους θεραπευτές και το υπόλοιπο εξειδικευμένο προσωπικό του οργανισμού και να συζητήσουμε μαζί τους για το έργο που προσφέρουν. 

Τα παιδιά του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης μας υποδέχθηκαν με χαμόγελα, φιλιά και ζεστή διάθεση στην τάξη τους. Μας αφιέρωσαν χορούς, όμορφα τραγούδια και γιορτινά ποιήματα, μας συγκίνησαν με τις ικανότητές τους και μας πρόσφεραν τις χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές τους. 

Αποχωρήσαμε από την ΕΛΕΠΑΠ με αίσθημα αληθινής προσφοράς και συγκίνησης, καθώς και με την πρόθεση για ευρύτερη συνεργασία και πιο ενεργό συμμετοχή του Συνδέσμου Υποτρόφων Ιδρύματος Ωνάση σε κοινωφελούς χαρακτήρα δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.

Κάντε κλικ επάνω στις εικόνες για μεγέθυνση

Κορυφή της σελίδας