ΝΕΑ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
01/01

23.02.2017 / Ανακοινώσεις

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΥΟ ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΩΝΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΥΡΟΥ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του σε όλο τον κόσμο, το Ίδρυμα Ωνάση έχει ενισχύσει οικονομικά πάνω από 100 πανεπιστήμια, τμήματα και προγράμματα ελληνικών σπουδών σε πάνω από 40 χώρες στην Ευρώπη, τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, τη Νότια Αμερική, την Αφρική, την Αυστραλία και την Ασία, όπου διδάσκονται ελληνικά, καθώς και φορείς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες που διδάσκουν την αρχαία και σύγχρονη ελληνική γλώσσα και τον πολιτισμό.

Υποστηρίζοντας τη διάχυση της Ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού εκτός των ελληνικών συνόρων, το Ίδρυμα Ωνάση μέσω του Προγράμματος Ελληνικών Σπουδών καλύπτει τη διδασκαλία της αρχαίας και νέας ελληνικής γλώσσας, της λογοτεχνίας, της ιστορίας, της φιλοσοφίας, της αρχαιολογίας και του πολιτισμού.

Το Πανεπιστήμιο του Βοσπόρου στην Τουρκία είναι ένα από τα ιδρύματα που έχει λάβει οικονομική υποστήριξη από το Ίδρυμα Ωνάση (περισσότερες πληροφορίες για ενεργές συνεργασίες με ακαδημαϊκά ιδρύματα ανά τον κόσμο μπορείτε να δείτε εδώ ).

Το Τμήμα Ιστορίας του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου προκηρύσσει δυο θέσεις καθηγητών. Δείτε κάτωθι τις σχετικές ανακοινώσεις:

Προκήρυξη θέσης διδασκαλίας στο πεδίο της Ιστορίας της Νεότερης Ελλάδας

Προκήρυξη θέσης διδασκαλίας στο πεδίο της αρχαίας και νέας ελληνικής γλώσσας

scrollup scrolldown

Αναζητηση


 


Εγγραφη στο newsletter

Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημέρωση για νέα και τις εκδηλώσεις του Ιδρύματος, παρακαλούμε εγγραφείτε εδω.
Κλείσιμο X
Αποστολη σε φιλο με Email