αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 32 spacer ΙΟΥΝΙΟΣ 2006
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Επετειακή εκδήλωση για το Ίδρυμα Ωνάση

Με μια μεγάλη επετειακή εκδήλωση στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών θα γιορταστεί στις 18 Οκτωβρίου 2006 η συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση του Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και 30 χρόνων από τη δημιουργία του Ιδρύματος που συνεχίζει το όνομα και το έργο του.

Λήδα Μπουζάλη
spacer

Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, ο οποίος παραβρέθηκε στην ετήσια τακτική συνέλευση του Συνδέσμου Υποτρόφων την Κυριακή 4 Ιουνίου 2006.
Στο πλαίσιο της ίδιας επετειακής εκδήλωσης, θα διοργανωθεί στο Νέο Μουσείο Μπενάκη μια μεγάλη έκθεση με πρώτο σκέλος τη ζωή και το έργο του Αριστοτέλη Ωνάση και δεύτερο σκέλος το εξαιρετικό έργο που επιτελεί επί 30 χρόνια το Ίδρυμα Ωνάση.

Ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε, επίσης, ότι στις 5 Δεκεμβρίου 2006 θα εγκαινιαστεί στο Ωνάσειο Πολιτιστικό Κέντρο της Νέας Υόρκης η σημαντική έκθεση με τίτλο «Αθήνα-Σπάρτη», η οποία θα συγκρίνει τον πολιτισμό των δύο μεγάλων πόλεων κατά τον 7ο και 6ο αιώνα π.Χ., αντλώντας πολιτικά και φιλοσοφικά συμπεράσματα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2006

Στην τακτική συνέλευση του Συνδέσμου, η Συντακτική Επιτροπή του περιοδικού ανακοίνωσε τη δημιουργία της ηλεκτρονικής, ξενόγλωσσης έκδοσης του ΑΩ, η οποία περιλαμβάνει τα κυριότερα άρθρα κάθε τεύχους μεταφρασμένα στα Αγγλικά. Το πρώτο ξενόγλωσσο τεύχος έχει ήδη αποσταλεί στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των αλλοδαπών υποτρόφων, των συνεργαζόμενων ξένων καθηγητών και διάφορων επιστημονικών φορέων στο εξωτερικό, που εκδηλώνουν ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου Υποτρόφων και του Ιδρύματος Ωνάση.

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ