αΩ spacer spacer spacer ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ spacer ΤΕΥΧΟΣ 22 spacer ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2003
Επιστροφή στην σελίδα των Περιεχομένων Επικοινωνία
spacer
spacer
spacer

Mια νέα εποχή ξεκινά για το AΩ

Ύστερα από οκτώ χρόνια ζωής το Ενημερωτικό Δελτίο του Συνδέσμου Υποτρόφων ενηλικιώνεται! Τα δημοσιογραφικά έντυπα έχουν δικούς τους, ξεχωριστούς κύκλους ζωής. Τα πιο τυχερά συνοδεύουν γενιές ολόκληρες αναγνωστών, τα πιο άτυχα τερματίζουν τον βίο τους πριν καλά-καλά «περπατήσουν».

Λήδα Μπουζάλη

Το ΑΩ είναι εξαιρετικά τυχερό. Αφενός γιατί φιλοξενεί στις σελίδες του τα αποδεικτικά στοιχεία μιας λαμπρής πορείας εκατοντάδων νέων ανθρώπων, υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, που διαπρέπουν στον τομέα τους. Aφετέρου γιατί στηρίζεται ηθικά και πρακτικά από το ίδιο το Ίδρυμα Ωνάση, που στέκεται αρωγός σε κάθε φιλόδοξο εγχείρημά του.

Το ΑΩ ξεκίνησε δοκιμαστικά την πορεία του το 1996 με οκτώ σελίδες και από τον Μάιο του 1997, με τη νέα συντακτική του ομάδα, άρχισε να επεκτείνεται. Το 6ο τεύχος μας κυκλοφόρησε με 12 σελίδες, από το 8ο επεκτάθηκε στις 16, από το 15ο τεύχος στις 20 σελίδες, από το 18ο τεύχος στις 24, για να φθάσει στις 28 σελίδες στο 20ό τεύχος.

Το 22ο τεύχος που κρατάτε έχει πλέον τη μορφή ενός σύγχρονου περιοδικού, 40 σελίδες και νέο σχεδιασμό, αλλά διατηρεί σταθερό τον στόχο και τη φιλοσοφία του.

Νοέμβριος 2003

Σκοπός του ΑΩ παραμένει το να προβάλλει τις επιτυχίες των υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση, να ενημερώνει για τις πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Σύνδεσμος και να αναδεικνύει τις σημαντικότερες από τις πολυπληθείς δραστηριότητες και διακρίσεις του Ιδρύματος.

Το ΑΩ συνεχίζει ανανεωμένο την πορεία του, με θερμές ευχαριστίες προς το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Ιδρύματος Ωνάση, με φρέσκο αέρα στα πανιά του και με την ευχή να είναι καλοτάξιδο.

Λήδα Μπουζάλη

Σημείωμα
spacer
spacer
spacer
spacer
spacer spacer spacer spacer 4
spacer
spacer
spacer
| ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΕΥΧΟΥΣ | ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΕΥΧΗ | ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ