ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΩ
Τεύχος 21 / Ιούνιος 2003

Συνέχεια από την 1η σελίδα...

αποτελούν σταθμό στην πορεία του Συνδέσμου αλλά και του κλάδου του Χορού στην Ελλάδα. Aναφερόμενος στο Ενημερωτικό Δελτίο ΑΩ σημείωσε ότι με τη νέα μορφή περιοδικού που πρόκειται να λάβει από το φθινόπωρο θα αναδειχθεί σε ακόμη πιο ουσιαστικό μέσο επικοινωνίας και πληροφόρησης των μελών του Συνδέσμου και όχι μόνο.

O

  κ. Παπαδημητρίου ανακοίνωσε επίσης ότι το Ίδρυμα Ωνάση ανοίγει νέους ορίζοντες προόδου για τους Έλληνες υποτρόφους στο εξωτερικό, εγκαινιάζοντας έναν κύκλο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στο πολιτισμικό κέντρο του θυγατρικού Ιδρύματος στη Νέα Υόρκη με τη συμμετοχή Eλλήνων και αλλοδαπών υποτρόφων, όπως ο μαέστρος Μίλτος Λογιάδης και η κιθαρίστα Χριστίνα Τραυλοπούλου και οι καθηγητές ελληνικής φιλολογίας David Konstan και Pedro Olalla. Εξάλλου, στα μελλοντικά σχέδια του Ιδρύματος περιλαμβάνεται η διοργάνωση έκθεσης έργων των εικαστικών υποτρόφων στον Ολυμπιακό Πύργο στο Μανχάτταν.

Σ

τη συνέχεια, ο ταμίας του Συνδέσμου Παναγής Μαρκέτος έκανε τον οικονομικό απολογισμό του απερχομένου Συμβουλίου, επισημαίνοντας ότι η αύξηση των συνδρομών φανερώνει την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μελών του Συνδέσμου για το πλούσιο έργο του.

M

ετά από την καθιερωμένη αποχαιρετιστήρια συναυλία του καλοκαιριού, με το Κουιντέτο Ξύλινων Πνευστών Septeria στο Αίθριο της Στοάς του Βιβλίου στις 19 Ιουνίου, το νέο Δ.Σ. δίνει ραντεβού με τα μέλη του Συνδέσμου για τον Οκτώβριο. Και το περιοδικό μας, το ΑΩ, υπόσχεται πολλές ευχάριστες εκπλήξεις με μια εντελώς ανανεωμένη μορφή και πολύ περισσότερες σελίδες το φθινόπωρο.

Καλό καλοκαιρι

Λήδα Μπουζάλη

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σ. ΩΝΑΣΗΣ
Αρχή